Spencer Обратно към "Партньори"

„Дъчмед Интернешанъл” ЕООД е горд да има сред основните си партньори компанията Spencer (Италия): Водещата европейска марка за спешна помощ.
Spencer изобретява 360° решения за спешна помощ и спасителни операции от 1989г. Днес те имат повече от 1.700 продукти с тяхната търговска марка, които се използват от престижни клиенти по целия свят. Корените на компанията са основани на два стратегически фактора:
- Сертифицирането на системата им за управление на качеството (от 1998г.) в съответствие с ISO 9001, заедно със съответствие към специалните стандарти относими към медицинските изделия EN ISO 13485.
- Научни изследвания и разработки за проектиране и реализация на високотехнологични устройства.

Сред апаратурата и оборудването, предлагани Spencer, са пълна гама основни, спасителни и лопатъчни носилки, гръбначни дъски, евакуационни и транспортни столове и други пациентни транспортни системи, разнообразни модели транспортни респиратори (с електрическо или пневматично задвижване) и преносими мануални и електрически аспиратори, богата продуктова гама от медицински аксесоари за спешна помощ като системи за имобилизиране на пациента, шийни яки, шини, системи за кислородна терапия, мануални ресусцитатори, апаратура за рутинна диагностика на място и много други.
В състояние сме, по Ваша спецификация, да проектираме и да Ви предложим цялостни комплекти за първа и спешна помощ при инциденти, аварии и масови бедствия, които могат да бъдат поместени в удобни за пренос куфари, чанти и раници, включително и такива, които са подсилени и водоустойчиви.
По Ваша спецификация може да изработим и проекти за цялостно оборудване на Вашите линейки, летателни средства за спешна помощ и спешни отделения, включваща изграждането и на стационарните и преносими кислородни и аспирационни инсталация.
Сред нашите клиенти, които имат удоволствието да работят с висококачествените продукти на Spencer са ВОЕННОМЕДИЦИНСКА АКАДЕМИЯ, Спешните центрове в градовете Благоевград, Видин, Враца, Добрич, Кюстендил, Монтана, Перник, Разград, Русе, Сливен, Търговище, Ямбол и др.

Кратък каталог на български език за някои от основните продутки на Spencer може да заредите от тук.

За допълнителна информация за продуктите на Spencer, моля проверете на следните интернет страници:
www.spencer.it
НОСИЛКИ: http://stretchers.spencer.it
EVA: http://eva.spencer.it
SKID: http://skid.spencer.it
TANGO: http://tango.spencer.it
JET: http://jet.spencer.it
КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ: http://pop.spencer.it
DOLPHIN: http://dolphin.spencer.it
PROSPYKE: http://prospyke.spencer.it
ВОЕННО ОБОРУДВАНЕ: http://military.spencer.it
ПОГРЕБАЛНО ОБОРУДВАНЕ: http://mortuary.spencer.it
FACEBOOK: www.facebook.com/spencer.ems
YOUTUBE: www.youtube.com/spencerstretchers