Nipro Обратно към "Партньори"

Дъчмед Интернешанъл” ЕООД представлява за България реномираната японска фирма Nipro Corporation – най-голямата фирма за производство на апаратура и консумативи за хемодиализа, с годишен оборот от над 1 милиард щатски долара.
Nipro Corporation е признат световен лидер в производството на диализни продукти, а марката Nipro е синоним за най-високо качество.
Качеството на предлаганите от нас продукти за хемодиализа с марка Nipro отдавна са признати от всички наши хемодиализни клиницисти, медицинските сестри от хемодиализните центрове, както и от Асоциацията на пациентите с бъбречни заболявания.
Сред пърокласните продукти на Nipro Corporation за дилиазно лечение, които можем да Ви предложим са:

- Дилизатори: Уникална гама от клинично доказани биосъвместими диализатори за деца и възрастни с отлични параметри на очистване. Всички Nipro диализатори са добре познати с тяхното превъзходно отстраняване на субстанции и биосъвместимост. Един от примерите е отличното премахване на микроглобулините, които причиняват „синдрома на карпалния тунел“ – заболяване на ендокринната система, което често се среща при пациенти на продължително диализно лечение. Друг пример е отстраняването на уремични токсини с високо молекулно тегло без загуба на албумин, което води до редуциране на страничните ефекти, като например сърбежи и др. Промените на маркерите за биосъвместимост по време на диализните процедури са много ниски.
Elisio™ със своята мембрана Polynephron™ е диализатор разработен по последни постижения на науката и технологиите. Фибрите, корпуса и хедерите на Elisio™ са без съдържание на опасния химикал Бисфенол А, което го прави по-благоприятен за пациента, персонала и околната среда. Диализаторите Elisio™ са налични като Low Flux, Middle Flux и High Flux.
За пациенти с алергични реакции към синтетичните мембрани предлагаме диализатори с целулозо триацетатни мембрани /без аналог при друг производител, серия Sureflux, които също са налични като Low Flux, Middle Flux и High Flux.

- Хемофилтри: Целулозо триацетатни хемофилтри от серия UF за хемофилтрация и хемодиафилтрация. Притежават изключително висока биосъвместимост и параметри на очистване, което ги прави поносими дори за пациенти, за които е нужна продължителна и хронична терапия. Нивото на ултрафилтрация на хемофилтрите от серия UF е такова, че ги прави подходящи за приложение като отлични хемоконцентратори за кардиохирургия.

- Фистулни комплекти: Комплект фистулни игли за хемодиализа с изключително качество. Предлагаме най-пълната гама от фистулни игли с фиксирани или въртящи се „крилца”, с различна дължина на тръбичката и с размери 15G25mm, 15G30mm /протезни/, 16G25mm, 16G30mm /протезни/ и 17G25mm. Иглите за хемодиализа с марка Nipro са най-предпочитаните от нашите сестри и пациенти.

- Картриджи със сух бикарбонат: Универсален картридж със суха бикарбонатна субстанция, модел Niprocart, подходящ за апаратите за хемодиализа на Nipro, както и за широка гама апарати на други популярни производители. Сухият бикарбонат Niprocart е в съответствие със стандартите на Европейската фармакопея. Niprocart е наличен в картриджи с 650 гр., 750/760 гр и 1100 гр.

- Кръвни линии: Nipro произвежда широка гама комплекти кръвни линии в разнообразни конфигурации и спецификации за удовлетворяване на потребителските изисквания и за напасване към всички типове диализатори и диализна апаратура. Всички Nipro кръвни линии са конструирани с цел повишаване на безопасността и ефективността. За да спомогне за осигуряване на качеството, което очаквате, Nipro произвежда цялостната гама от всички компоненти на тръбичките според CE анекс II, секция 3 ма Директива 93/42/ЕО за медицински изделия. Стриктният контрол на Nipro на всеки етап от производствения процес, от формирането на пластмасовите компоненти до крайната стерилизация, осигурява най-високо качество на техните кръвни линии.

- Хемостатични адхезивни лепенки: Висококачествена адхезивна лепенка за кожа без съдържание на латекс, модел Pushban. Предлага се в разнообразни размери.

- Апарати за хемодиализа: Всички Nipro апарати за хемодиализа са специално конструирани за изпълняване на множество взискателни и сложни задачи, поддържайки високо ниво на работните хатактеристики и осигурявайки в същото време лекота на работа и сигурност на пациента.

В близкото бъдеще Nipro Corporation възнамерява да инвестира в научно-излседователска и развойна дейност за производство не само на изкуствени бъбреци /диализатори/, но и на различни други изкуствени органи, като изкуствено сърце, кожа и кръв, с цел да стане световен лидер в производството на изкуствени органи.