Atom Medical Обратно към "Партньори"

„Дъчмед Интернешанъл” ЕООД представлява за България реномираната японска фирма Atom Medical Corp., световен лидер в производство на неонатологична апаратура.
Мотото на Atom Medical е „Да спасим живота на мъничките бебета”.
Мисията на Atom Medical е чрез своите медицински продукти и технологии да се защитят и да се отгледат ценните малки същества.
Сред първокласната апаратура на Atom Medical са инкубатори за новородени деца, включително интензивни и транспортни, реанимациони маси, лампи за фототерапия и др.
Инкубаторите на Atom Medical модели Rabee Incu i и Incu i се отличават с функционален дизайн, микропроцесорен серво контрол на температурата и влажноста (както и серво контрол на кислорода при Incu i), овлажнителна система с антибактериално действие, двойностенен похлупак резистентен към почистващи дезинфекционни разтвори, изключително ниско ниво на шум, удобен достъп до пациента през преден и заден панел и вратички от всички страни, вградена касета за рентгенови снимки, приоритетна алармена система. И двата модела имат изнесени извън корпуса ергономични контролни панели с цветни дисплеи, мястото на поставяне, на които, може да се аранжира от персонала. Модел Incu i се отличава и с удобно електрическо регулиране на височината на пациентното легло и може да бъде доизграден на място с опции за пулсова оксиметрия и вградена електронна теглилка.
Модел Dual Incu i е универсален апарат, който комбинира всички предимства на отворената реанимационна маса и затворения интензивния неонатален инкубатор. Преминаването от единия към другия тип апаратра се осъществява автоматично след натискане на само един бутон.
Транспортните инкубатори на Atom Medical са признати като първокласни апарати за вътрешноболничен и извънбоничен транспорт на новородени деца. Модел V-808 (5) е снабден и с вграден пулсов оксиметър, а модел V-707 с теглото си от само 17 кг. е най-лекия транспортен инкубатор в света.
Реанимационите маси на Atom Medical от серия Infa Warmer i са с отличен ергономичен дизайн и притежават всичко необходимо за терапия на новороденото в родилната зала. Опционално могат да бъдат оборудвани с разнообразни модули за ресусцитация.
Atom Medical пусна в продажба и нова серия рентабилни реанимационни маси модел Sunflower. При тази серия крайният клиент има свобода да избере най-подходящия за неговите нужди и налични средства вариант измежду множество налични модели. Високонадеждните уреди за ресусцитация на Atom Medical са адаптивни и за тази серия.
Atom Medical предлага и разнообразна гама от уреди за фототерапия от серия Bili-Therapy, между които и такива от матрачен тип поставящи се под лежащото бебе. Всички модели са изключително надеждни и осигуряват ефективна терапия на жълтеницата при новородените.