За нас

“Дъчмед Интернешанъл” ЕООД е подразделение на холандската фирма Dutchmed B.V., осигуряваща на всички здравни институции и пациенти следните услуги: продажба на медицинска техника и консумативи; медицински консултации; частни здравни услуги, като диализно лечение, еднодневна хирургия, хосписни грижи и други.
От 1980 г. Dutchmed B.V. е с богати традиции и утвърдени позиции в България.
Бизнес партньори на холандската фирма по това време са били много външнотърговски организации, като Маймекс, Изотимпекс, Химимпорт, Кинтекс, Електроимпекс, Фармахим и др. През 1991 г., след политическите промени, Dutchmed B.V. регистрира свое собствено подразделение.
“Дъчмед Интернешанъл” ЕООД има удоволствието да е изключителен представител за България на световно известни производители на медицинска апаратура и консумативи, като Acutronic Medical SystemsAscorAtom MedicalBedfont Scientific,BioMed DevicesCulliganHeartSineMespere LifeSciencesMindrayNipro CorporationNovalungPacific MedicoSpencerTruphatekTeleflex MedicalUSCOM.

Дъчмед Интернешанъл” ЕООД е един от пазарните лидери по доставки на медицински изделия и цялостни решения за основни сфери на здравеопазването, като анестезиология, реанимация, интензивна медицина, кардиология, спешна медицина, неонатология, диализно лечение.
Дългогодишни клиенти на фирмата са Министерство на здравеопазването, всички университетски и областни болници, националните центрове, големите частни лечебни заведения, голяма част от общинските и градски лечебни заведения, спешните центрове и редица други.

„Дъчмед Интернешанъл” ЕООД предлага на своите клиенти гаранционно и извънгаранционно обслужване на доставената медицинска апаратура, извършвано от висококвалифицирани специалисти, преминали курсове на обучение в редица световно известни фирми-производителки за продажба и сервиз на тяхното оборудване.
„Дъчмед Интернешанъл ” ЕООД притежава безсрочен лиценз за търговия на едро с медицински изделия.

Фирмата е сертифицирана от TUV и BVQI, а в момента притежава сертификат ISO 9001:2008 от BUREAU VERITAS Certification.