Aпарати за анестезия и висок клас анестезиологични работни станции за всички видове хирургии и пациенти

Серия А и серия WATO - Решението на Mindray за операционни зали включва серия от системи за анестезия и мониторинг, базирани на най-новите технологични постижения в областта на анестезията, технологията за физиологичен мониторинг и ИТ комуникацията.

НОВО!

Новите анестезиологични системи A9 / A8 на Mindray се отличават с най-съвременни технологии, които отговарят на нуждите на клиницистите през целия периоперативен период, за да осигурят цялостна безопасност - All-round Safety.
Тази система позволява на анестезиолозите да прилагат точна, стабилна и безопасна анестезия на пациентите, като същевременно минимизира риска от човешки грешки, намалява натоварването и намалява въздействието върху околната среда от операционната зала.

Kомплексни апарати за дихателна реанимация за всички видове респираторни терапии и пациенти

НОВО! SV800/SV600 – Висок клас вентилатори с широкоекранен 1080P HD екран, съчетаващи интуитивен потребителски интерфейс с мощни помощни инструменти и модули.

Image

SV300 - Компактен, но мощен съвременен турбинен вентилатор

Image

Бифазни AED дефибрилатори, дефибрилатор-монитори и ЕКГ апарати

НОВО! BeneHeart C серия автоматични външни дефибрилатори (AED) - за повишаване на увереността по време на ресусцитация в случай на внезапен сърдечен арест на обществени места!

Новите платинени версии дефибрилатори BeneHeart D3 & D6 – Мощно животоспасяващо решение!

Image

BeneHeart R3 & R12 – Бърза и точна ЕКГ диагностика

© 2018 Dutchmed. All Rights Reserved