За Дъчмед

“Дъчмед Интернешанъл” ЕООД е частна холандска компания, осигуряваща на всички здравни заведения и пациенти в страната доставка на висококачествена медицинска апаратура и консумативи, сертифицирана поддръжка и сервиз на инсталираното медицинско оборудване и диализни лечения в три частни диализни клиники в България.

Дъчмед е с богати традиции и утвърдени позиции в България, датиращи от 1980 г.

Бизнес партньори на холандската фирма по това време са били много външнотърговски организации, като Маймекс, Изотимпекс, Химимпорт, Кинтекс, Електроимпекс, Фармахим и др. През 1991 г., след политическите промени, бе регистрирано директно Дъчмед подразделение в България.

“Дъчмед Интернешанъл” ЕООД има удоволствието да е изключителен представител за България на световно известни производители на медицинска апаратура и консумативи, като Acutronic Medical Systems, Armstrong Medical, Atom Medical, Bio-Med Devices, Mindray, Nipro Corporation, Spencer, Uscom и Vapotherm.

„Дъчмед Интернешанъл” ЕООД е един от пазарните лидери в страната по доставки на медицински изделия и цялостни решения за основни сфери на здравеопазването, като анестезиология, реанимация, интензивна медицина, кардиология, спешна медицина, неонатология и хемодиализа.

Дългогодишни клиенти на фирмата са Дарителска инициатива „Българска Коледа“ на Президента на Република България, Министерство на здравеопазването, всички университетски, областни, общински, градски и частни болници, центровете за спешна медицинска помощ и редица други.

Дъчмед предлага на своите клиенти гаранционно и извънгаранционно обслужване на инсталираната медицинска апаратура, извършвано от висококвалифицирани специалисти, сертифицирани от производителите за техническо обслужване на тяхното продуктово портфолио.

Ние сме в състояние да доставим от склад голямо портфолио от медицинско оборудване, аксесоари, резервни части и консумативи.

„Дъчмед Интернешанъл” ЕООД притежава безсрочен лиценз от Министерство на здравеопазването за търговия на едро с медицински изделия.

Дъчмед бе сред първите компании от своя бранш, сертифицирани през 1993 г. от TUV съгласно изискванията на ISO за внедрената система за управление.

Понастоящем, „Дъчмед Интернешанъл” ЕООД е сертифицирана от BUREAU VERITAS Certification в съответствие с изискванията на ISO 9001: 2015.

 

Сертификати и лицензи

Image
Image
Image
© 2024 Dutchmed. All Rights Reserved