Превъзходни машини за хемодиализа

SurdialTM 55 Plus и SurdialTM X: Най-надеждните диализни апарати с изключителни работни характеристики, гарантирани от напреднали японски технологии! 
Image
И двата модела са специално проектирани да изпълняват множество, взискателни и сложни задачи, поддържайки високи нива на производителност, като същевременно осигуряват лекота на използване и безопасност за пациентите.

Най-висококачествени консумативи за диализа

Image
Nipro е един от водещите производители на диализатори в света. Диализаторите Nipro са добре познати с превъзходното отстраняване на субстанции и със своята биосъвместимост. Пример за това е отличното отстраняване на микроглобулини, причината за синдрома на карпалния тунел, често срещан при пациенти на продължителна диализа.

Диализаторът Elisio™ със своята мембрана Polynephron™ е най-съвременен и уникален диализатор, готов за текущите нужди на диализата. Със своите свободни от бисфенол A (BPA) влакна, корпус и конектори, той се възприема по-добре от пациента, по-лесен е за ползване и е екологично чист. Той намалява емисиите на CO2 при производството, транспорта и изхвърлянето след употреба.

Диализаторите SureFlux™ имат отлична биосъвместимост поради целулозо-триацетатната им мембрана. Той е идеален избор при алергични реакции към синтетични мембрани.
Image

Фистулните игли Nipro са първият избор на медицинските сестри и пациентите. Те са остри, силиконизирани и осигуряват плавно проникване в кожата, намаляване на болката и подобряване на комфорта на пациентите. Всички игли не съдържат DEHP.

Image
Nipro произвежда кръвни линии в много конфигурации и спецификации, за да отговори на нуждите на потребителя и за да са съвместими с всички видове диализатори и апаратура за диализа. Всички кръвни линии Nipro са предназначени за повишаване на безопасността и ефективността.
За да се гарантира качеството, което очаквате, Nipro произвежда всичките компоненти на кръвните линии, съгласно CE Приложение II, раздел 3 от Директива 93/42/EEC за медицинските изделия.
Стриктния контрол на Nipro във всяка фаза на производството, от пластмасовите форми до окончателната гаранция за стерилност, гарантира кръвни линии с най-високо качество.
© 2018 Dutchmed. All Rights Reserved