Най-висококачествената неонатална апаратура от Япония!
"Да спасим крехкия живот на бебето" е вечната цел на Аtom Medical Corporation!

Неонатални инкубатори

Image
Image
Image
Dual Incu i: Водещият модел инкубатор на Atom, наследяващ най-високо качество и модерна технология. Качествените характеристики като инкубатор и превъзходните работни характеристики като реанимационна маса, поддържат даването на подобрени ежедневни грижи.

Incu i: Инкубатор с високо ниво на функционалност и повишена безопасност, който поддържа различни медицински задачи, извършвани в области, вариращи от интензивни грижи до акушерска помощ.

Air Incu i: Икономичен тип инкубатор, притежаващ работните характеристики на инкубатор за интензивно лечение.

Транспортни инкубатори за вътрешноболничен транспорт и транспорт с линейки

Image
Image
Image
Atom Transcapsule V-808: Транспортният инкубатор, поддържащ стабилна среда за новороденото в редица ситуации. С функцията SpO2, монитора за температурата на кожата и вградения кислороден монитор, V-808 поддържа спешна медицинска помощ за новородените с пълните й функции и надеждна безопасност.

IncuArch: Стандартен транспортен инкубатор, който осигурява както висококачествени медицински възможности, така и мобилност. Лек и компактeн. С лесен за наблюдение похлупак, постоянно наблюдение на жизнените показатели на цветен дисплей, голямо оперативно поле, достъпно от двете страни и намалени вибрации.

Дъчмед е в състояние да достави персонализирано решение за неонатален транспорт с линейка, в съответствие с EN 1789:2007+A2:2014!

Image
Image
Image

Реанимационни маси

Image
Image
Image
Infa Warmer i: Мултифункционален отворен инкубатор, който цялостно поддържа разнообразни медицински задачи, извършвани в области, вариращи от интензивни грижи и лечение в неонатални интензивни отделения до ресусцитация на новородени. Пространството за терапия винаги се облъчва дори когато нагревателя е наклонен. Сензорен дисплей с висока степен на оперативна съвместимост и функционалност.

Sunflower Warmer: Отворен инкубатор с разширяеми функции според нуждите. Предлагат се разнообразни модели по избор в зависимост от конкретните нужди.

Налично е голямо разнообразие от уреди за ресусцитация, които са съвместими с всички модели реанимационни маси на Atom.

Лампи за фототерапия

Image
Image
Image
BILI-THERAPY Pad Type: LED лампа за фототерапия, която облъчва гърба на бебето и осигурява ефективно лечение на неонаталната жълтеница. Ефективната дължина на вълната на този апарат, който използва сини светодиоди като източник на светлина, помага за улесняване на ранното освобождаване на бебетата. Тъй като устройството може да бъде поставено в леглото на новороденото, майката и бебето могат да останат в една стая по време на фототерапията и дори бебето може да бъде в прегръдките на майката. Бебето може да се наблюдава дори когато се използва двойна светлинна конфигурация за фототерапия.

BILI-THERAPY Spot Type: LED лампа за фототерапия, която не заема място за ефективна фототерапия. Предлагат се разнообразни възможности за монтаж.
© 2024 Dutchmed. All Rights Reserved