ACUTRONIC: Вентилация отвъд границите!

Високотехнологични решения за вентилация и мониторинг за неонатални и педиатрични интензивни структури и транспорт с интензивни грижи.

Фамилията Fabian

Image
Image
Image
Новото поколение Fabian на ACUTRONIC се състои от трима „членове на Златният Клуб“. Всеки един от тях представлява бенчмарк в своя клас, или в неинвазивната, или в конвенционалната или в усъвършенстваната високочестотна вентилация. Те са конфигурирани за вашите специфични нужди и могат да бъдат надграждани с допълнителни опции.

Нови високопроизводителни технологии: Високопрецизна и съвременна технология намалява риска от инфекции и фалшива клинична белодробна оценка до възможно най-ниското ниво.

fabian HFO: Апарат 4-в-1

От родилната зала до неонаталното интензивно отделение, fabian HFO предлага най-добрите в класа си вентилационни режими в едно устройство.

Истинска модулна система с разнообразни режими на вентилация за такава конфигурация на вентилатора, от която се нуждаете - повече опции могат да се добавят и активират при желание.

Всички тези характеристики, и дори повече, само в едно устройство: всички неонатални и педиатрични конвенционални режими на вентилация (включена вентилация с гарантиране на дихателния обем), неинвазивни режими на вентилация (NIV), O2 терапия с високопоточна назална канюла (HFNC) и уникална висококочестотна осцилация (HFO) с маневра за рекрутиране на белия дробо и гарантиран обем.

Ориентиран към бъдещето: Неонатални и педиатрични вентилационни режими (IPPV, SIPPV, SIMV, PSV и SIMV+PSV) с независимо регулиране на инспираторния и експираторния поток намаляват работата на дишането и непреднамерения PEEP.

Вентилация отвъд границите: nCPAP и DuoPAP режими за назална и маскова вентилация с автоматична компенсация на лийк, CPAP режим с две нива за подобряване на елиминирането на CO2.

Не са необходими допълнителни тръби за HFO. Всички режими (конвенционални и HFOV) могат да се използват с един и същи пациентен кръг, което осигурява плавен преход между режимите. В допълнение, порта за свеж газ позволява по-лесно използване на NO системи. Портът за свеж газ също функционира като nCPAP порт, което прави още по-лесно превключването на режимите.

fabian +nCPAP: Апарат 3-в-1

fabian +nCPAP evolution е терапевтична система събрана в малък, но мощен пакет, което го прави идеален за NICU, PICU и транспортни приложения.

Истинска модулна система с разнообразни режими на вентилация за такава конфигурация на вентилатора, от която се нуждаете - повече опции могат да се добавят и активират при желание.

Всички необходими неонатални и педиатрични конвенционални вентилационни режими, неинвазивни режими на вентилация и O2 терапевтичен режим с високопоточна назална канюла (HFNC), интегрирани в едно устройство.

Ориентиран към бъдещето: Неонатални и педиатрични вентилационни режими (IPPV, SIPPV, SIMV, PSV и SIMV+PSV) с независимо регулиране на инспираторния и експираторния поток намаляват работата на дишането и непреднамерения PEEP.

Вентилация отвъд границите: nCPAP и DuoPAP режими за назална и маскова вентилация с автоматична компенсация на лийк, CPAP режим с две нива за подобряване на елиминирането на CO2.

fabian Therapy evolution: Апарат 2-в-1

fabian Therapy evolution е най-малкият, но не и най-малко мощният член на семейство fabian. Истински, завършен и много модерен NIV вентилатор, с всички класически и нови NIV режими.

Малко чудо: fabian Therapy evolution е специална NIV система събрана в малък, но мощен пакет, което го прави идеален за NICU, PICU и транспортни приложения.
Един апарат, предлагащ NIV и високопоточна назална канюла (HFNC) от раждането до постъпването в NICU.

fabian Therapy evolution  предлага най-добрите решения за белодробно лечение, обикновено налични в различни устройства, в един единствен апарат.

Вентилация отвъд границите: nCPAP и DuoPAP режими за назална и маскова вентилация с автоматична компенсация на лийк, CPAP режим с две нива за подобряване на елиминирането на CO2.

PRICO: Предиктивен интелигентен контрол на кислорода

Image
Image
PRICO (Предиктивен интелигентен контрол на оксигенацията) от ACUTRONIC е следващо поколение интелигентен затворен цикъл FiO2-SpO2, поддържащ SpO2 на пациента в рамките на желания диапазон. Заедно със SpO2 сензорите Masimo Set®, неговият уникален алгоритъм и високопроизводителният миксер настройките на FiO2 вече се извършват автоматично, бързо и по-надеждно от преди.

Допълнителното подаване на кислород е една от най-често използваните терапевтични интервенции при реанимация и интензивно лечение на новородени. Както хипоксията, обаче, така и хипероксията, трябва да се избягват поради тяхното вредно въздействие върху заболеваемостта и смъртността при тези деца. Докато хипоксията може да доведе до директни и индиректни клетъчни увреждания, хипероксията се свързва с кислородната токсичност, оксидативния стрес и хроничните заболявания на недоносени бебета като бронхопулмонарна дисплазия и ретинопатия на недоносените. PRICO ще ви държи в рамките на целевия диапазон по-надеждно от нормалното мануално регулиране.

Предимствата на PRICO:
 • Понижава хипо и хипероксични събития.
 • Минимизира дълговременно подлагане на високи FiO2 нива.
 • По-малките периоди извън таргетния обхват за SpO2 водят до подобрена сигурност за пациента.
 • Подобрява работния процес в интензивното отделение.
 • По-малко мануални манипулации при пациента.
 • Автоматично поддържа приложената оксигенационна стратегия.
 • По-ефикасно управление на времето на персонала.

InfantView – Визия в най-добрия й вид!

Image
Image
Image
С InfantView, ACUTRONIC Medical Systems AG представя видеоинтубиране и трансилуминиране, което е силно предназначено за неонатално и педиатрично приложение, за да подобри пациентния резултат, да оптимизира работния процес и да намали разходите.
Едно устройство: InfantView обхваща множество свързани медицински процедури по време на реанимация, интубация и вентилация.
От родината зала до NICU, InfantView предлага най-добрите технологии за интубация и трансилуминиране в едно устройство.

Видеоинтубация:
 • Камера с висока резолюция от 480 000 пиксела с детайлна визуализация на малки въздушни пътища, LED източник на светлина със студена светлина и дълъг експлоатационен живот, ергономична форма с най-добро захващане и прецизна работа, алуминиево тяло с твърда и лека дръжка, система за свързване InfantView с бърз и сигурен монтаж и превключване на лъжиците, потапяща се за течна дезинфекция с цел безопасна и ефективна обработка.
 • LaryngoBlade: лещи с висока отразителна способност с ясни и без изкривявания изображения, фиброоптични с мощна и хомогенна осветеност, лъжици от медицинска стомана от едно парче, без запояване, без заваряване, гладка тръбна вложка за лесна обработка, Miller и Mac лъжици, размери 00/0/1 предназначени за новородени с доказани форми и размери, базирани на оригиналите, чиста ендоскопска технология: автоклавируеми при 134 ° С, 2.3 бара.
Трансулуминация:
 • ThoraxShine: специфични фокусни лещи с фокусиран светлинен лъч и висока плътност на светлината, LED източник на светлина със студена светлина, бяла светлина за визуализиране на гръдния кош и дълъг експлоатационен живот, леко и ергономично тяло лесно и гъвкаво за работа.
 • VeinFinder: специфични фокусни лещи с фокусиран светлинен лъч и висока плътност на светлината, LED източник на светлина със студена светлина, бяла светлина за визуализиране на вените и дълъг експлоатационен живот, ергономична поставка с бързо и лесно поставяне на ръката или крака на бебето.
Свържете към Вашия ендоскоп:
 • EndoCamera Head: камера с висока резолюция от 480 000 пиксела с детайлна визуализация на малки въздушни пътища, потапяща се за течна дезинфекция с цел безопасна и ефективна обработка.
 • EndoTV Coupler: DIN 58105 връзка, която е съвместима с повечето медицински ендоскопи, пръстен за фокусиране, който дава превъзходно качество на образа, потапяща се за течна дезинфекция с цел безопасна и ефективна обработка.
 • EndoLight Source: връзка Wolf, която е съвместима с повечето медицински ендоскопи, LED източник на светлина със студена светлина и дълъг експлоатационен живот, потапяща се за течна дезинфекция с цел безопасна и ефективна обработка.

Очаквайте скоро: Новото поколение
на прочутото семейство Acutronic Джет вентилатори!
 
© 2018 Dutchmed. All Rights Reserved